Upozornění: poslední kus skladem!
Nový produkt
Datum dostupnosti:
Ekologické vysoce kvalitní černé lanýže/Yang-posílení, regulace endokrinní/prevence Alzheimerovy choroby/hei song Lu
Zavedení Černých lanýžů je divoké jedlé houby, která roste pod zemí. Vůně je velmi zvláštní, nepopsatelný, a chuť není tak pikantní jako bílé lanýže, ale vůně je spíš jemná. Kromě toho, černé lanýže mají také vůně podobná zemi, a zároveň lahodnost rybí polévka. Nutriční hodnoty Moderní vědecký výzkum
Příjemce:
*povinná pole
nebo Zrušit
Zavedení Černých lanýžů je divoké jedlé houby, která roste pod zemí. Vůně je velmi zvláštní, nepopsatelný, a chuť není tak pikantní jako bílé lanýže, ale vůně je spíš jemná. Kromě toho, černé lanýže mají také vůně podobná zemi, a zároveň lahodnost rybí polévka. Nutriční hodnoty Moderní vědecký výzkum údaje ukazují, že černé lanýže jsou bohaté na bílkoviny, 18 druhů aminokyselin (včetně 8 esenciálních aminokyselin, které si lidské tělo nedokáže syntetizovat), nenasycené mastné kyseliny, vitamíny, zinek, mangan, železo, vápník, fosfor, selen a další esenciální stopové prvky. A velké množství metabolitů, jako jsou sphingolipids, cerebrosides, ceramidy, triterpenoidy, androgeny, adenosin, trentic kyseliny, steroly, lanýže, polysacharidy, a lanýžů polypeptidy, které mají velmi vysokou nutriční a zdravotní hodnotu. Mezi nimi, muž keton má významný vliv na yang a klimatizace endokrinní; sphingolipid sloučeniny mají zjevné aktivity v prevenci senilní demence, aterosklerózy a protinádorové cytotoxicity, polysacharidy, peptidy a triterpenoidy mají posílenou imunitu a anti-aging, Anti-únava a další efekty mohou být použity na zdravotní péči. Lidská konzumace černé lanýže, má historii více než 2000 let, mezi něž patří Francie, Itálie a Španělsko jsou velmi populární. Když jí černé lanýže v Evropě, řezané čerstvé černé lanýže na velmi tenký plátek se speciální kráječ, pak posypeme ji na lasagne nebo italské duté prášek s máslem a sušené italské sýry. Chutná chutné. Tradiční francouzský způsob stravování je použití černých lanýžů omeletu, nakrájíme čerstvé černé lanýže na malé kousky a dejte ji do vejce a dobře promíchejte. Nech to přes noc a nechat černých lanýžů chuť plně vstoupit vejce tekuté, pak vařit to pravidelně. Jako slavný pokrm, černé lanýže s omáčkou a steak jsou velmi slavný v italských a francouzských restaurací. Jako slavný pokrm, černé lanýže s omáčkou a steak jsou velmi slavný v italských a francouzských restaurací. Nejběžnější z nich je krémová lanýžová polévka. Krém lanýže polévka suroviny: 200 g černých lanýžů, 30 g másla, 100 g mléka, 50 g mouky, trochu soli, trochu kuřete, trochu bílého pepře, správné množství kuřecí polévka Výroby: 1. Omyjte a nakrájejte černý lanýž na tenké plátky, dát je do mixéru, a dát mléko do pasty. 2, hrnce na oheň, máslo je otevřel, pak se malý oheň, přidáme mouku a osmahneme. 3, nalijte černý lanýž mléko vložit do hrnce, dobře promícháme s moukou, přidejte správné množství kuřecí polévka, sůl, kuřecí esence. 4, malý oheň může být vařené na půl hodiny. poznámka: 1. Když smažené nudle jsou malé, mouka nemůže být rozmazaný, a to je lepší, aby se malé rozbil rozbít. Zkuste si to několikrát a zvládnout to. 2, často použijte lopatu míchat dně hrnce při opalování, tak, aby vložit hrnce. 3, to je nejlepší použít šlehačku, aby to polévka, chuť bude intenzivnější.
Štítky: ant net, extrakt ženšen, ženšen, zk 502t, ženšen panax, hormonová, černá houba, fu lu, chia semínko, hodinky alzheimers.
Číslo Modelu | 7895 |
Složka | Ekologické vysoce kvalitní černý lanýž |
Typ | třpytky |
NET WT | 50g-100g |
Množství | 999 |
Použití | Tělo |