Upozornění: poslední kus skladem!
Nový produkt
Datum dostupnosti:
Kojic Kyseliny, Prášek na bělení Kůže kosmetických surovin inhibuje melaninu pigmentu
Název produktu: Kyselina Kojic Vzhled Výrobku:Bílého prášku Balení Produktu:Hliníkové fólie pytel Skladování: produkt je utěsněny a skladovány na suchém, chladném a dobře větraném místě Doba Platnosti:2 roky, Co je kyselina kojic? Kojic kyselina, také známý jako kyselina kojic a kojic kyselinu, je druh specifický
Příjemce:
*povinná pole
nebo Zrušit
Název produktu: Kyselina Kojic Vzhled Výrobku:Bílého prášku Balení Produktu:Hliníkové fólie pytel Skladování: produkt je utěsněny a skladovány na suchém, chladném a dobře větraném místě Doba Platnosti:2 roky, Co je kyselina kojic? Kojic kyselina, také známý jako kyselina kojic a kojic kyselinu, je druh specifický inhibitor melanin. To vstupuje do buněk pokožky a působí na další biologické enzymy v buňkách. To nemá žádný toxický účinek na buňky. Ve stejné době, to může také zadat mezibuněčné substance a forma mezibuněčné glií, který hraje roli v zachování vody a elasticity kůže. V současné době, to se používá v různých kosmetických přípravků, aby se bělící kosmetiky pro pihy, stařecké skvrny, pigmentace a akné. To je široce používán v oblasti medicíny a potravin.
1. Je aplikován v oblasti kosmetiky. V lidské kůži, kojic kyseliny mohou inhibovat tyrosinase syntézu, tak to může silně inhibovat tvorbu melaninu v kůži, a je bezpečný a non-jedovatý. Neprodukuje leukoplakie následování. Kojic kyselina byla začleněna do make-up vody, pleťové masky, pleťová voda a pleťový krém. To může produkovat vysoce kvalitní bělící kosmetiky, které mohou účinně léčit pihy, senilní plaky, pigmentace, akné a tak dále. 2、 zpracování Potravin. Kojic kyseliny mohou být použity jako potravinářské přídatné látky, aby se udržet svěží, antiseptické a antioxidant. Je dokázáno, že kojic kyseliny mohou inhibovat přeměnu sodíku, dusitanů na karcinogenní nitrosaminy ve slanině, a navíc kojic kyseliny v potravinách nebude mít vliv na chuť, vůni a texturu potravin; kyselina kojic je také surovinou pro výrobu maltol a ethylmaltol, a to je široce používán při zpracování potravin. 3. Medicíny. Jako kyselina kojic nemá mutagenní účinek na eukaryotní buňky, to může také eliminovat vnitřní volné radikály z lidského těla, zvýšit sílu leukocytů a tak dále, což je prospěšné pro lidské zdraví. Proto, kojic kyselina se používá jako surovina cefalosporinová antibiotika, a hotový lék vyrábí se používá k léčbě bolesti hlavy, bolesti zubů a místní zánět a další onemocnění, s ideální analgetické a protizánětlivé účinky. 4. Kojic kyselina a její deriváty, jako je například acetát, mají určitý stupeň antibakteriální, ne jeden-čas nebo kumulativní stimulace na kůži, a může být použit jako konzervační látky pro kosmetiku a potraviny. To může silně absorbují ultrafialové paprsky, léčit a předcházet tvorbě kůže, jako jsou jaterní skvrny, pomáhají udržovat vlhkost a snížit vrásky. 5. Kojic kyselina a její deriváty se používají jako bělící činidla v kosmetickém průmyslu, a může také hrát roli antiseptické a hydratační. V potravinářském průmyslu, kojic kyseliny mohou být použity jako potravinářské přídatné látky, konzervační látky, konzervační látky a barviva
Štítky: protein prášek, hyaluron, arbutin sérum, třpytky na nehty, a4 kabelky, afro vlasy olej, přírodní cosmatics, kolagen, tabák, maca kořen.
Původ | KN(Původu) |
Typ | třpytky |
Složka | Rostlinný extrakt |
Použití | Tělo |